Reportage: Met Computerwacht van Oud naar Cloud

 

Computerwacht is volledig gestructureerd rondom basisbehoeften die iedere onderneming op ICT gebied heeft. Op basis hiervan geeft Computerwacht het aanbod van diensten, vorm en inhoud. Het denken vanuit de klantbehoefte en de wil om veilige en efficiënte cloudoplossingen te bieden heeft er toe geleid dat het ICT adviesbureau voor iedere organisatie een passende cloudoplossing kan bieden. Algemeen Directeur Arjo Middelveld: “We hebben de hype laten uitrazen, de behoeften van klanten in kaart gebracht, ons de nieuwste technieken eigen gemaakt en zijn klaar voor nu en later.”

 

INZETTEN OP CLOUDSOURCINGArjo Middelveld: “Onze technici hebben veel tijd geïnvesteerd in cloudoplossingen voor partners en nieuwe klanten. Cloud was een hype en niet vanzelfsprekend. Vooral op het gebied van privacy en veiligheid waren er vragen. Computerwacht wil per definitie diensten aanbieden die veilig zijn. Het outsourcen van IT-systemen is en blijft een kwestie van vertrouwen. Cloudsourcing is inmiddels een volwassen en doordachte oplossing voor ICT van morgen.

 

SAMEN HET SUCCES BEPALEN“Cloudsourcing is vooral interessant als de unieke eigenschappen van Cloud worden benut. Schaalbaarheid, flexibiliteit, snelheid en innovatie leiden tot nieuwe business modellen en mogelijkheden. Dit geldt voor heel veel organisaties. Om te bepalen of het interessant is voor een organisatie is een ICT adviseur nodig met veel kennis en ervaring. Wij nemen de laatste twijfels weg om over te stappen en zorgen voor de juiste en best passende cloudoplossing. Resultaat is een veilige werkomgeving met het hoogste rendement.”

 

24/7/365Arjo Middelveld is enthousiast over wat hij organisaties kan bieden. “Dat is waarmee wij ons onderscheiden. Je ziet veel bedrijven Cloud diensten afnemen bij kleine en piepjonge ICT bureaus. Los van de kwaliteit van de oplossing die geboden wordt verbaasd hij zich in toenemende mate over de lichtzinnigheid die soms van toepassing is bij de keuze van ICT partner. “Organisaties moeten bij de keuze van een Cloudsourcing partner kritischer zijn dan ooit! Men moet antwoorden willen hebben op vragen als : Hoe is het gesteld met de financiële positie en continuïteit , zijn de (kwaliteit)processen geborgd (ISO normering), zijn de medewerkers gescreend, waar staat mijn data en is men 24/7/365 bereikbaar. Je kunt geen enkel risico lopen. ICT is het fundament van je bedrijf. Cloud mag geen luchtkasteel zijn.”

 

INNOVEREN ZONDER INVESTERENJeffrey Paaimans is als Product Manager Cloud Services verantwoordelijk voor het programma ‘Innoveren zonder investeren’. “Wij bieden onze kennis en ervaring aan om organisatie te helpen geruisloos over te gaan van oud naar Cloud en kan bij ons nagenoeg altijd budgetneutraal. Cloudsourcing is een strategische beslissing voor de lange termijn. Je kunt er niet meer omheen. De ouderwetse ICT structuur is voorbij. Als je nu niet overstapt, ga je achter lopen.”

 

Tekst: René Zoetemelk

 

 

Terug naar vorige pagina

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:
leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl