Computerwacht Business Solutions

Computerwacht Business Solutions is een afdeling binnen De Computerwacht die is gespecialiseerd in IT-dienstverlening voor bedrijfsadministratie software. We zijn gespecialiseerd in het adviseren, optimaliseren en het implementeren van ERP oplossingen (financieel, logistiek, CRM, HRM etc.) en leveren onze klanten een IT-business Platform voor nu en de toekomst.

Exact Silver Partner

Onze oplossingen en onze mensen groeien met uw organisatie mee. Het platform is gebaseerd op software van Exact. Exact is de Nederlandse marktleider op het gebied van ERP software en tevens wereldwijd een grote speler in de ERP markt. Exact wordt door vóór- en tegenstanders gezien als dé grote speler in ERP land. Betrouwbaarheid, bedrijfszekerheid en kwalitatief hoogstaande software zijn hierin belangrijke kenmerken.

 

De gehele bedrijfsketen automatiseren

Computerwacht Business Solutions heeft vele jaren ervaring in het implementeren van ERP oplossingen en stelt haar klanten in staat om naast de ‘standaard’ onderdelen zoals de financiële administratie en in- en verkoopproces en voorraadbeheer, de gehele procesketen van een organisatie te automatiseren.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 

  • Mobiele oplossingen in het magazijn en op voor onderweg
  • Portalen (ten behoeve van klanten en/of de eigen organisatie)
  • Webshops,- Integratie met klant en leverancierssystemen en andere ketenpartners
  • Krachtige Business Intelligence (BI) oplossingen
  • Geïntegreerde CRM systemen
  • SDK maatwerk oplossingen voor de complexere en veeleisende IT-omgevingen

Nieuwe technologieën

Exact staat niet alleen bekend om haar krachtige en betrouwbare softwareoplossingen, maar omarmt ook nieuwe technologieën door deze met grote regelmaat toe te voegen aan haar producten (Mobile CRM, APPs, de Cloud). Op deze manier zorgt Exact ervoor dat uw software altijd aansluit bij de eisen die een hedendaags bedrijf stelt aan haar bedrijfsautomatisering.

Internationaal werken: Dat is geen enkel probleem!

Exact is reeds in een vroeg stadium (ruim 15 jaar geleden) gestart met het ondersteunen van de internationale markt. Exact biedt standaard ondersteuning in 100 landen en voldoet volledig aan de lokale wettelijke vereisten. Computerwacht biedt haar klanten tevens een ‘in house’ ontwikkelde Clouddienst aan inclusief netwerk- en systeembeheer, genaamd “I work Anywhere”. De combinatie van onze “I work Anywhere” Clouddienst en onze special “Exact Cloud Solutions” maakt Computerwacht uw perfecte automatiseringspartner die een dergelijke (internationale) oplossing volledig voor u kan hosten en beheren. Met onze kennis van netwerksystemen, IT-infrastructuren en ERP oplossingen weten wij als geen ander welke ondersteuning uw bedrijf nodig heeft.

 

Specialist in ERP oplossingen

Computerwacht heeft zich ten doel gesteld om continue hoogwaardige automatiseringsoplossingen te leveren aan bedrijven die met eenzelfde ambitie en drive als Computerwacht de markt bespelen.

Met onze eigen service- en support desk, een interne ontwikkelafdeling voor zowel Exact Cloud oplossingen als Exact SDK maatwerk oplossingen en een data center in Nederland ondersteunen wij onze klanten al jarenlang op succesvolle wijze. Computerwacht is gespecialiseerd Exact partner en heeft een ervaren team van Gold certified Exact Consultants (de hoogst mogelijke certificeringsgraad van Exact) die dagelijks krachtige, solide en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen bouwen en ondersteunen aan een divers pallet van tevreden klanten.

U kunt bij ons terecht met al uw functionele wensen, procesinrichting gerelateerde vragen, technische uitdagingen en overige bedrijfsmatige vraagstukken.

 

Wij heten u van harte welkom bij Computerwacht Business Solutions!