Add-ons

Computerwacht realiseert ERP-oplossingen op basis van de software van Exact. Daarnaast voeren we verschillende add-ons waarmee we de ERP-oplossing nog krachtiger en beter kunnen inrichten.

In combinatie met deze tooling hebben we best practices ontwikkeld waardoor we onze klanten sneller en beter kunnen ondersteunen bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Hierdoor hoeft u niet steeds opnieuw te beginnen maar profiteert u van bestaande oplossingen. Als laatste kijken we hoe we invulling geven aan de inrichting van de klant specifieke processen.

 

Computerwacht LogiTelligence

Uw logistiek processen écht automatiseren? Computerwacht LogiTelligence is dé tool hiervoor!

Wij hebben speciaal voor groothandel, handelaren en productiebedrijven een “Out of the Box” proces automatiseringsflow gebouwd. Met deze oplossing kunt u alle overbodige handmatige logistieke invoeracties geheel automatisch laten plaatsvinden. De te behalen voordelen en efficiëntieslagen zijn enorm.

 

Enkele voorbeelden zijn:

 

 • Digitale orderstromen (Webshop, website, portal, EDI/API, OCR en overige imports)
 •  Automatisch fiatteren (KL check, marge check, blocked, BO etc.)
 • Voorraad inplannen
 • Scanproces via WMS
 • Automatisch leveren wanneer geen WMS
 • Automatisch factuur aanmaken
 • 's Avonds facturen versturen in bulk
 • BO’s automatisch toewijzen of verwijderen
 • Automatisch herinneringen versturen

 

Orbis

Orbis is tooling waarmee u al uw business processen snel en eenvoudig kunnen automatiseren. Door middel van drag’n’drop technologie kunnen automatiseringsflows worden opgesteld op basis van zelf gedefinieerde ‘spelregels’. Eenvoudig handmatige, foutgevoelige en tijdrovende taken zijn volledig te automatiseren. En dit alles is volledig geïntegreerd met de software van Exact zonder dat er maatwerk of programmeerkennis benodigd is.

 

Sumatra

Sumatra Operational Intelligence is ontwikkeld om optimaal inzicht te geven in de dagelijkse processen.

Door het beschikbaar stellen van complete en actuele informatie, wordt het beslissingsproces ondersteund en vereenvoudigd. Sumatra Operational Intelligence kan worden ingezet in alle lagen van de organisatie, waar veel behoefte is aan up-to-date en complete informatie. "Als mensen eenmaal doorhebben hoe Sumatra werkt, dan gaan de gordijnen open van wat er allemaal nog meer mogelijk is."

Sumatra Operational Intelligence brengt informatie naar het beslissingsproces. Informatie die u dagelijks nodig hebt, ligt veelal versnipperd opgeslagen in het ERP- en CRM-systeem. Het is dus lastig en tijdrovend om de informatie die jij nodig hebt snel en eenvoudig te vinden. Met Operational Intelligence beschikt u altijd over complete en actuele informatie. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 • Heb ik nog voldoende budget voor deze aankoop?
 • Kan ik deze order uitleveren?
 • Is er nog voldoende voorraad als drie grote offertes worden getekend?
 • Komt mijn productieplanning in gevaar als leverancier x een dag later levert?

Door inzicht te geven in alle gerelateerde en onderliggende details, behoudt u het overzicht. Daarom beslist u met Operational Intelligence niet op basis van aannames, maar op basis van feiten!

 

Solution Builder

Take Synergy to the next level met Solution Builder!

Exact Synergy Enterprise biedt een brede functionaliteit voor de automatisering van bedrijfsprocessen. Binnen Exact Synergy Enterprise is een standaard aantal entiteiten beschikbaar. Deze entiteiten zijn niet altijd flexibel qua aanpassing en in de beschikbaarheid van velden en het tonen van informatie. Dat kan tot gevolg hebben dat deze entiteiten niet altijd toereikend zijn om het primaire proces af te dekken. Gevolg is dat er dan maatwerk nodig is of er wordt veel informatie versnipperd vastgelegd in workflow verzoeken of informatie wordt vastgelegd in een andere systemen.

 

Trigger & Validation manager

Écht automatiseren?  Trigger & Validation manager is dé tool hiervoor!

Dagelijks leggen medewerkers ontzettend veel data vast. Door deze grote hoeveelheid kan het lastig zijn om de aandacht te houden op de zaken die echt relevant zijn voor dat moment. Zo wil men snel kunnen zien welke belangrijke contracten erbinnen nu en 3 maanden verlopen. Of wil men weten welke medewerkers wanneer uit dienst gaan en welke zaken zij dan moeten inleveren.

Ook wilt u niet meer invoeren dan nodig is. Als men iedere keer 5 handelingen moet doen als er een nieuwe medewerker in dienst komt, waarom zou dat dan niet met 2 handelingen kunnen?

Hiervoor is TVM ontwikkeld. TVM helpt u in uw dagelijks werk door ervoor te zorgen dat er geen overbodige handelingen meer doet en tegelijkertijd automatisch op de hoogte wordt gehouden van zaken die aandacht vragen.

Zo krijgt u bijvoorbeeld automatisch een bericht wanneer die belangrijke contracten verlopen en krijgen zowel medewerker, leidinggevende en HR een overzicht met alle in te leveren middelen als de medewerker uit dienst gaat.

Maar ook als er weer een nieuwe Sales medewerker in dienst komt. U maakt éénmalig een indiensttreding aan, en de aanvragen voor leaseauto, pasjes en telefoon en dergelijke worden automatisch aangepast. Door de inzet van TVM bespaart u niet alleen tijd door het voorkomen van dubbele handelingen, maar levert het ook geld op door tijdige signaleringen.

 

Word Merge

Maak direct Microsoft Word documenten vanuit relaties, verzoeken, medewerkers en projecten. Dit gebeurt op basis van een template en velden uit Exact Synergy Enterprise. Alle typen documenten kunnen als Word Merge worden opgestart vanuit Exact Synergy (bijvoorbeeld offertes, bevestigingen, contracten). Document templates kunnen centraal worden bewerkt en beheerd. Ook zijn deze alleen beschikbaar voor diegenen die daar bevoegd voor zijn. De documenten worden na het maken automatisch opgeslagen in Exact Synergy.

 

ScanSys

Bespaar kostbare tijd op factuurverwerking!

Het boeken, controleren, archiveren en goedkeuren van inkoopfacturen is een proces dat veel tijd en aandacht vraagt van de medewerkers op de administratie. Niet alleen is een handmatig verwerkingsproces een tijdrovende bezigheid, het is ook erg foutgevoelig. Facturen kunnen kwijtraken en kostbare archiefruimte wordt in beslag genomen.

Met ImageCapture software snijd u tijdrovende en kostbare handelingen uit het verwerkingsproces van uw inkoopfacturen. Met gebruik van de workflow en het digitale archief in ImageCapture heeft u ook altijd inzage in de kosten en de status van uw facturen.

ImageCapture for Invoices is intelligente, gebruiksvriendelijke software die al jouw inkoopfacturen eenvoudig digitaal verwerkt en boekt in de administratie. Omdat ImageCapture naadloos integreert met Exact is periodieke synchronisatie van stamtabellen niet nodig. Op basis van de data die aanwezig is in uw administratie, maakt ImageCapture automatisch een boekingsvoorstel aan. Daarnaast matcht de software de inkoopfacturen automatisch met bestellingen en ontvangsten in uw inkoopadministratie.

Ook de fiattering van uw facturen vindt via ImageCapture plaats. De uitgebreide workflow functionaliteit zorgt ervoor dat zelfs complexe facturen op correcte wijze afgehandeld kunnen worden. Gebruikers kunnen facturen goed- en afkeuren, delegeren, een vraag stellen of waarnemen bij afwezigheid van een collega. De facturen vind u bovendien snel terug in het digitale archief!


 

Meer informatie over Add-ons?

Wij vertellen u graag meer over dit onderwerp.

Neem contact met ons op »