Goed ingerichte ICT biedt kansen, inspiratie en energie. Wilt u dit tot in perfectie laten functioneren, dan heeft u specialisten nodig om de optimale infrastructuur in te richten. Computerwacht ontwerpt, implementeert en beheert uw ICT-infrastructuren. 

Op afstand maar toch dichtbij

Wij zijn uw ICT-afdeling. Op afstand maar toch dichtbij. We werken met verantwoordelijkheid en trots aan uw zes zakelijke basisbehoeften:  ServiceBeheer en Monitoring, Consultancy, Communicatie en Samenwerken, Cloud en Security. Wij geloven dat goede ICT het verschil maakt.

 

MKB specialist

Al sinds de oprichting, meer dan 20 jaar geleden, heeft De Computerwacht een focus op MKB en MKB+. Praktisch gezien met name tussen 20 en 200 werkplekken, maar u vindt ook diverse klanten bij De Computerwacht die (fors) groter of juist kleiner zijn. Hoewel de focus op het MKB is en we ons daarbij niet richten op een specifieke branche, hebben we door de jaren heen in een aantal branches een bovengemiddeld aantal klanten verworven. Zie onder 'branches' wat wij specifiek voor deze branches doen. Waarom focus op het MKB? De Computerwacht ervaart dat zij juist bij organisaties met geen of een kleine IT-afdeling maximale toegevoegde waarde kan leveren. Elke MKB organisatie is anders. Dat is wat het ondersteunen van MKB organisaties ook zo leuk maakt naar onze mening!

 

Extra collega

We kiezen er bewust voor om een deel van ons werk op klant locatie te doen. Onze engineers en consultants worden daarom dan ook meer als een extra collega ervaren in plaats van een leverancier op afstand.

 

ICT en ERP onder één dak

De Computerwacht biedt haar klanten zowel full service ICT-dienstverlening als ERP consultancy onder één dak. Hierdoor hebben onze engineers bovengemiddeld veel kennis van ERP systemen en hebben onze Business Consultants direct toegang tot technische ondersteuning. Op het gebied ICT-dienstverlening kunt u voor nagenoeg alle aspecten bij ons terecht. De Business Solutions afdeling levert, implementeert en ondersteunt primair Exact oplossingen, de meest gebruikte ERP software in Nederland. Daarnaast leveren zij Business Intelligence oplossingen (Microsoft PowerBI en Report Server) en beperkt maatwerk binnen Exact Synergy Enterprise. Voor een nadere uitleg van onze diensten zie het kopje diensten. Lees hier meer over onze Exact Business Solutions.

 

Ruim gecertificeerd

De Computerwacht is ruim gecertificeerd, onder andere:

 

  • ISO 9001 (kwaliteit)
  • ISO27001 (Informatiebeveiliging)
  • Microsoft Gold en Silver
  • Microsoft Tier1/Direct CSP partner
  • Microsoft Surface Partner
  • Exact (Silver)
  • Cisco (Premium)
  • HPE/HP (Gold)

 

Futureproof Group

Computerwacht is onderdeel van de Futureproof Group. Dit levert ons en onze klanten extra slagkracht, een grote pool met collega's, expertise en inkoopvoordeel op. Elk lid van de Futureproof Group is een zelfstandige organisatie met een eigen identiteit en specialismen. Hierdoor wordt de flexibiliteit van een kleine(re) organisatie behouden, terwijl we wel onderling gebruik kunnen maken van elkaars collega's en expertise.