Nieuws

Blijf op de hoogte van actueel nieuws van en over Computerwacht

 

 

23-11-2023

Wat gaat NIS2 voor u betekenen?

Wellicht heeft u al eens gehoord over de zogenaamde NIS-wetgeving, de Network and Information Security richtlijn. Deze regels zijn nu nog vooral van toepassing op organisaties als energiebedrijven en banken. Maar omdat de impact van digitale bedreigingen toeneemt, komt de Europese Commissie met de NIS2.

Lees verder »

13-10-2023

De kracht van standaard software

Computerwacht gelooft in de kracht van standaard software en implementeert procesoplossingen uitsluitend op basis van standaard Exact software, al dan niet gecombineerd met aanvullende, wederom standaard connectoren of add-ons. Door die standaarden tot de laatste druppel ‘uit te persen’ wordt een hoog automatiserings- en digitaliseringsniveau bereikt dat ook nog eens perfect ‘op smaak’ kan worden gebracht.

Lees verder »

13-10-2023

Klantcase: De Digitale Transformatie van De Korthals Groep met Computerwacht

In het hart van de industriële sector vinden we De Korthals Groep, een bedrijf dat al sinds 1878 gespecialiseerd is in de productie en ontwikkeling van industriële coatings. Met een rijke geschiedenis en een passie voor innovatie, heeft Korthals zichzelf gevestigd als een leider in hun vakgebied. We gingen in gesprek met Robert Woerdeman, de directeur van Korthals, om meer te weten te komen over hun samenwerking met Computerwacht en hoe dit hun bedrijfsvoering heeft getransformeerd.

Lees verder »

20-09-2023

De kracht van Computerwacht !

Computerwacht is preferred partner van Exact voor logistieke en productie-oplossingen. Het bedrijf onderscheidt zich met name door diens persoonlijke aanpak en hands-on mentaliteit. Aan kennis en capaciteit geen gebrek. En indien nodig kan Computerwacht ook nog eens een beroep doen op de vele specialisten binnen de Futureproof Group.

De manier waarop we implementaties aanvliegen en uitvoeren wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren, begint Niels Willemsen, Manager Exact-producten bij Computerwacht. “We hanteren de strategie van vaste klantenteams, wat maakt dat onze medewerkers zich één voelen met de klant. Als onze klant een probleem ervaart, voelen wij dat ook. Onze vaste teams verzorgen niet alleen de implementatie, maar blijven betrokken in de support- en beheerfase.”

 

 

Lees verder »

20-06-2023

Tips voor een soepele ICT-verhuizing

Verhuistips

Een verhuizing staat in de top 3 van stressvolle momenten en ook een zakelijke verhuizing brengt flink wat onrust met zich mee. In alle hectiek wordt het IT-deel niet zelden vergeten of onderaan het prioriteitenlijstje geplaatst. En dat terwijl we toch geen dag zonder onze ICT-voorzieningen kunnen!

Lees verder »

19-04-2023

Voorraadbeheer met WMS van Exact

Goed voorraadbeheer is van cruciaal belang voor een sluitende voorraadadministratie. Het Warehouse Management System (WMS) van Exact is daarvoor de ideale oplossing.

 

Kim, magazijnbeheerder in ons fictieve Ondernemersplaza, koos ook voor Exact WMS. Hij weet dat hij daarmee fouten en voorraadverschillen voorkomt. Zo kan hij de voorraadniveaus verlagen en de leverbetrouwbaarheid verhogen.

Lees verder »

12-04-2023

Een veilig, snel en stabiel wifi-netwerk voor uw medewerkers én voor uw klanten?

Vaak is het verstandig om een apart wifi-gastennetwerk aan te leggen. In ons fictieve Ondernemersplaza koos koffiebareigenaar Suzan daarvoor. Suzan runt een keten van 25 koffiebars. Met de keuze voor een afgeschermd bedrijfsnetwerk weet zij zeker dat gevoelige data, zoals personeelsgegevens en koffierecepturen, niet te benaderen zijn door onbevoegden. Zo blijft haar eigen zakelijke netwerk veilig - terwijl ze haar klanten optimaal wifi-gemak biedt.

Lees verder »

30-01-2023

Phishing e-mail: laat uw aandacht niet verslappen

Phishing e-mail is een groot en terugkerend probleem. En waar we voorheen de slechte bedoelingen van mijlenver zagen aankomen, zien veel mails er vandaag de dag verontrustend echt uit. Een berichtje van de bank, de creditcardmaatschappij, de pakketbezorger of de Kamer van Koophandel: steeds vaker wekken ze geen enkele argwaan. Maar in werkelijkheid is de afzender uit op uw geld of gegevens.

Lees verder »

19-01-2023

Einde extended support van Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2

Per 10 oktober 2023 zal Microsoft stoppen met de extended support van Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. Vanaf die datum zullen er geen nieuwe beveiligingsupdates meer beschikbaar worden gesteld

Microsoft heeft in 2018 de reguliere ondersteuning van Windows Server 2012 reeds beëindigd.  In de periode hierna zijn er wel diverse beveiligingsupdates beschikbaar gesteld. Daar zal per 10 oktober nu ook een einde aan komen.

Lees verder »

26-09-2022

Sanne Bijleveld 1e bij Open Nederlandse Kampioenschappen!

Op 11 september heeft Sanne na een tijdje weer op het wedstrijdplankier gestaan. Deze wedstrijd was vooral voor de ervaring en zagen ze als een “zware training”. Sanne is blij met haar resultaat en is geëindigd op de eerste plaats! Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende wedstrijd op 29 oktober! (De laatste wedstrijd voordat Sanne naar Colombia vliegt voor het WK)

Lees verder »

12-12-2021

Ernstige kwetsbaarheid in Apache Log4j2

De veelgebruikte log4j2-tool, die gebruikt wordt voor het loggen van Java applicaties, bevat een ernstige kwetsbaarheid. Hierdoor kunnen ongeauthenticeerden op afstand willekeurige code injecteren en uitvoeren met de rechten van de webserver. Het risico op misbruik wordt als zeer hoog gezien.

 

Lees verder »

06-12-2021

Windows 11: overstappen of niet?

Microsoft heeft onlangs Windows 11 beschikbaar gemaakt. In dit artikel gaan we in op de vraag of u moet overstappen of niet en welke valkuilen er zijn.

Lees verder »

23-11-2021

Endpoint as a Service

Een complete werkplek zonder zorgen inclusief hardware en software: altijd up-to-date, schaalbaar wanneer nodig, inclusief ondersteuning en beveiliging voor een vast bedrag per maand. U heeft keuze uit 3 verschillende type devices: desktop, laptop en tablet.

Lees verder »

14-10-2021

Sanne onderweg naar The Open Bosnia Cup

Vandaag vliegt Sanne naar Sarajevo (Bosnië) om daar op zaterdag 16 oktober deel te nemen aan het internationale gewichtheftoernooi 'the Open Bosnia Cup’

Lees verder »

10-10-2021

Computerwacht trekt er op uit!

Wat een geweldig uitje met ons team afgelopen zaterdag! Fantastisch weer, heerlijk rondgereden met Cabrio Kevers, lekker geluncht, ge BBQ-t en gezellig bijgepraat.

Lees verder »

29-07-2021

Met het oog op IT-security: een handig boekwerkje vol tips en adviezen

In het boekje ‘Met het oog op IT-security’ hebben wij praktische tips, mogelijke maatregelen en oplossingen verzameld aan de hand van twee thema’s: in control en zero trust.

Lees verder »

02-06-2020

Winnaar Exact Partner award voor Project of the Year 2019

Ieder jaar tijdens het ‘Partner van het Jaar’ event van Exact software Nederland beloont Exact een aantal partners met een onderscheiding. De 32ste editie van het event was een speciale. Voor de allereerste keer in ruim 30 jaar zijn de Partner van het Jaar awards online uitgereikt. Gedurende een afwisselend programma, inclusief een heuse Jazzband, werd het event uitgezonden vanuit het Exact hoofdkantoor in Delft.

Lees verder »

20-10-2019

5 Nominaties Exact Partner awards voor Computerwacht

Computerwacht Business Solutions is in vijf van de tien partner van het jaar categorieën genomineerd:

  • Project of the Year
  • Partner van het jaar
  • New Business Award
  • Accellerator Award
  • Sales man/vrouw van het jaar.

De Computerwacht is getipt als grote kanshebber voor Project of the Year 2019 met het project Gameworld

Lees verder »