Nieuws

Blijf op de hoogte van actueel nieuws van en over Computerwacht

 

 

30-01-2023

Phishing e-mail: laat uw aandacht niet verslappen

Phishing e-mail is een groot en terugkerend probleem. En waar we voorheen de slechte bedoelingen van mijlenver zagen aankomen, zien veel mails er vandaag de dag verontrustend echt uit. Een berichtje van de bank, de creditcardmaatschappij, de pakketbezorger of de Kamer van Koophandel: steeds vaker wekken ze geen enkele argwaan. Maar in werkelijkheid is de afzender uit op uw geld of gegevens.

Lees verder »

19-01-2023

Einde extended support van Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2

Per 10 oktober 2023 zal Microsoft stoppen met de extended support van Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. Vanaf die datum zullen er geen nieuwe beveiligingsupdates meer beschikbaar worden gesteld

Microsoft heeft in 2018 de reguliere ondersteuning van Windows Server 2012 reeds beëindigd.  In de periode hierna zijn er wel diverse beveiligingsupdates beschikbaar gesteld. Daar zal per 10 oktober nu ook een einde aan komen.

Lees verder »

26-09-2022

Sanne Bijleveld 1e bij Open Nederlandse Kampioenschappen!

Op 11 september heeft Sanne na een tijdje weer op het wedstrijdplankier gestaan. Deze wedstrijd was vooral voor de ervaring en zagen ze als een “zware training”. Sanne is blij met haar resultaat en is geëindigd op de eerste plaats! Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende wedstrijd op 29 oktober! (De laatste wedstrijd voordat Sanne naar Colombia vliegt voor het WK)

Lees verder »

12-12-2021

Ernstige kwetsbaarheid in Apache Log4j2

De veelgebruikte log4j2-tool, die gebruikt wordt voor het loggen van Java applicaties, bevat een ernstige kwetsbaarheid. Hierdoor kunnen ongeauthenticeerden op afstand willekeurige code injecteren en uitvoeren met de rechten van de webserver. Het risico op misbruik wordt als zeer hoog gezien.

 

Lees verder »

06-12-2021

Windows 11: overstappen of niet?

Microsoft heeft onlangs Windows 11 beschikbaar gemaakt. In dit artikel gaan we in op de vraag of u moet overstappen of niet en welke valkuilen er zijn.

Lees verder »

23-11-2021

Endpoint as a Service

Een complete werkplek zonder zorgen inclusief hardware en software: altijd up-to-date, schaalbaar wanneer nodig, inclusief ondersteuning en beveiliging voor een vast bedrag per maand. U heeft keuze uit 3 verschillende type devices: desktop, laptop en tablet.

Lees verder »

14-10-2021

Sanne onderweg naar The Open Bosnia Cup

Vandaag vliegt Sanne naar Sarajevo (Bosnië) om daar op zaterdag 16 oktober deel te nemen aan het internationale gewichtheftoernooi 'the Open Bosnia Cup’

Lees verder »

10-10-2021

Computerwacht trekt er op uit!

Wat een geweldig uitje met ons team afgelopen zaterdag! Fantastisch weer, heerlijk rondgereden met Cabrio Kevers, lekker geluncht, ge BBQ-t en gezellig bijgepraat.

Lees verder »

29-07-2021

Met het oog op IT-security: een handig boekwerkje vol tips en adviezen

In het boekje ‘Met het oog op IT-security’ hebben wij praktische tips, mogelijke maatregelen en oplossingen verzameld aan de hand van twee thema’s: in control en zero trust.

Lees verder »

02-06-2020

Winnaar Exact Partner award voor Project of the Year 2019

Ieder jaar tijdens het ‘Partner van het Jaar’ event van Exact software Nederland beloont Exact een aantal partners met een onderscheiding. De 32ste editie van het event was een speciale. Voor de allereerste keer in ruim 30 jaar zijn de Partner van het Jaar awards online uitgereikt. Gedurende een afwisselend programma, inclusief een heuse Jazzband, werd het event uitgezonden vanuit het Exact hoofdkantoor in Delft.

Lees verder »

20-10-2019

5 Nominaties Exact Partner awards voor Computerwacht

Computerwacht Business Solutions is in vijf van de tien partner van het jaar categorieën genomineerd:

  • Project of the Year
  • Partner van het jaar
  • New Business Award
  • Accellerator Award
  • Sales man/vrouw van het jaar.

De Computerwacht is getipt als grote kanshebber voor Project of the Year 2019 met het project Gameworld

Lees verder »