De kracht van Computerwacht !

Computerwacht is preferred partner van Exact voor logistieke en productie-oplossingen. Het bedrijf onderscheidt zich met name door diens persoonlijke aanpak en hands-on mentaliteit. Aan kennis en capaciteit geen gebrek. En indien nodig kan Computerwacht ook nog eens een beroep doen op de vele specialisten binnen de Futureproof Group.

De manier waarop we implementaties aanvliegen en uitvoeren wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren, begint Niels Willemsen, Manager Exact-producten bij Computerwacht. “We hanteren de strategie van vaste klantenteams, wat maakt dat onze medewerkers zich één voelen met de klant. Als onze klant een probleem ervaart, voelen wij dat ook. Onze vaste teams verzorgen niet alleen de implementatie, maar blijven betrokken in de support- en beheerfase.”

 

 

Servicegericht

 

Omdat we met vaste klantenteams werken, hebben onze medewerkers vaak rechtstreeks contact met onze klanten voor het inplannen van afspraken, vervolgt Niels. “Ze zijn tot op zekere hoogte vrij in het bepalen van hun agenda. Sinds de coronaperiode is thuiswerken in de IT heel gewoon geworden. Ook wij als organisatie hebben die verandering doorgemaakt door onze medewerkers de mogelijkheid te bieden om vanuit huis te werken. Dat maakt onze organisatie heel flexibel, ook richting onze klanten. En dat betekent dat we nóg meer servicegericht kunnen werken. Mocht onverhoopt die ene ‘lead consultant’ niet opnemen of afwezig zijn, dan neemt de supportdesk het over. Ook die weet van de hoed en de rand. We zijn namelijk zo georganiseerd dat minstens twee consultants zich verdiepen in een klant. Misschien niet tot op detailniveau, maar als de lead consultant afwezig is, heeft de klant toch het gevoel goed te worden geholpen.”

 

Er komen diverse disciplines om de hoek kijken bij de implementatie van logistieke- en productie-oplossingen. “Zoals gezegd werken we met klantenteams, waarin we de expertise van meerdere consultants samenbrengen”, legt Niels uit. “Een grote diversiteit aan consultants met specialistische kennis in combinatie met standaard software én standaard add-ons maakt dat we gezamenlijk het beste totaalconcept kunnen neerleggen bij onze klanten.” Computerwacht is bovendien onderdeel van de Futureproof Group, een groep van samenwerkende IT-partijen. “Binnen die groep bevindt zich nog een Exact-partner, wat maakt dat we altijd over voldoende capaciteit beschikken en door kennis te delen samen tot grote hoogte komen.”

 

 

Meer weten over dit onderwerp?

Wij vertellen u graag meer!

Aanmelden webinar »

 

« Terug naar de vorige pagina