Klantcase: De Digitale Transformatie van De Korthals Groep met Computerwacht

In het hart van de industriële sector vinden we De Korthals Groep, een bedrijf dat al sinds 1878 gespecialiseerd is in de productie en ontwikkeling van industriële coatings. Met een rijke geschiedenis en een passie voor innovatie, heeft Korthals zichzelf gevestigd als een leider in hun vakgebied. We gingen in gesprek met Robert Woerdeman, de directeur van Korthals, om meer te weten te komen over hun samenwerking met Computerwacht en hoe dit hun bedrijfsvoering heeft getransformeerd.

"Korthals heeft altijd gestreefd naar het leveren van topkwaliteit coatings. Onze producten zijn vaak in samenspraak met de klant ontwikkeld, wat betekent dat samenwerking en duidelijke communicatie essentieel zijn voor ons succes," begint Robert. "Toen we merkten dat we behoefte hadden aan een meer geïntegreerde en efficiënte manier van werken, wisten we dat we een betrouwbare ICT-partner nodig hadden. Dat is waar Computerwacht in beeld kwam."

 

Computerwacht, een vooraanstaande ICT-organisatie voor het MKB, heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige automatiseringsoplossingen. "Wat ons aantrok in Computerwacht was hun holistische benadering van ICT. Ze keken niet alleen naar wat we nodig hadden, maar ook naar hoe ze ons konden helpen groeien," legt Robert uit.

 

De samenwerking tussen Korthals en Computerwacht begon in 2006. "Computerwacht heeft Exact geïntegreerd in onze bedrijfsvoering. Dit heeft ons niet alleen meer grip gegeven op onze cijfers en voorraad, maar ook volledige sturing op ons proces. De integratiemogelijkheden van Exact met betrekking tot keurmerk en certificaatdocumentatie waren precies wat we nodig hadden," zegt Robert.

 

Het resultaat van deze samenwerking is duidelijk zichtbaar. Korthals is nu beter in staat om te voldoen aan de steeds strengere wet- en regelgeving en blijft vooroplopen in de branche. "Met Computerwacht aan onze zijde hebben we een partner die met ons meegroeit. Hun diensten, van cloudoplossingen tot 24/7 beheer en monitoring, zorgen ervoor dat we ons volledig kunnen richten op wat we het beste doen: het leveren van kwalitatief hoogwaardige coatings."

 

Robert besluit met een blik op de toekomst: "Samen met Computerwacht gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet. We zijn enthousiast over wat de toekomst ons brengt en hoe we samen kunnen blijven innoveren."

 

In een wereld waar technologie en bedrijfsprocessen hand in hand gaan, is de samenwerking tussen Korthals en Computerwacht een stralend voorbeeld van hoe bedrijven kunnen floreren door de juiste partnerschappen.

 

 

Meer weten over dit onderwerp?

Wij vertellen u graag meer!

Aanmelden webinar »

 

« Terug naar de vorige pagina