5 Nominaties Exact Partner awards voor Computerwacht

grote kanshebber voor Project of the Year

Computerwacht Business Solutions is in vijf van de tien partner van het jaar categorieën genomineerd:

  • Project of the Year
  • Partner van het jaar
  • New Business Award
  • Accellerator Award
  • Sales man/vrouw van het jaar.

De Computerwacht is getipt als grote kanshebber voor Project of the Year 2019 met het project Gameworld

Exact faciliteert Supply Chain Intelligence Game World en Jeffcommerce Group

Game World is een E-Platform distributeur voor (R)Etailers en onderdeel van de Jeffcommerce Group. Als wereldwijde speler (Europa, US, Saudi-Arabië, India en de mogelijkheden voor overige continenten worden onderzocht) hadden ze vroegtijdig in de gaten dat de digitale disruptie ervoor zorgde dat de grenzen in de logistiek keten vervagen. En daarmee ook bestaansrecht van de traditionele platte groothandels. Time for Change!

 

Van digitale disruptie naar digitale kansen

Benodigde verbeteringen en winsten lagen niet meer op het vlak van de fysieke distributie of handling van goederen, maar in het digitale domein. Intern door optimalisatie van de processen met behulp van automatisering en digitalisering. Extern door Big-data analyses te integreren in de keten en het beschikbaar stellen en eenvoudig ontsluiten van deze informatie aan de keten(partners). De kennis en kunde opgedaan in een offline omgeving hebben ze omgezet in online kansen. Analyses op basis van Big-data in combinatie met slimme algoritmen herbergen een schat aan informatie die nu zowel aan de inkoopkant als aan de verkoopkant wordt ingezet. Game World voorziet al hun trading partner (leveranciers en klanten) van cruciale marketdata om hen slimmer te maken.

 

Groothandel 4.0

De vernieuwde formule is succesvol. Game World is nu als het ware een “Flight Controle Tower” die op basis van hun big dataplatform de gehele logistieke keten kan regisseren, informeren en adviseren. Dit is van toepassing op zowel de fysieke goederenstromen als de digitale informatiestromen. Op deze manier wordt omzet, afzet en marge bij alle trading partner (leveranciers en klanten) gemaximaliseerd. Hiermee maken zij het verschil met de concurrenten. Met deze digitale stap zijn ze ook klaar om andere technologieën te integreren, voorbeeld hiervan zijn: AI, IoT, Blockchain, Crypto(valuta), Tokenization. Logistieke propositie Exact toekomstbestendig Een ERP-implementatie bij dergelijke organisaties brengt behoorlijke uitdagingen met zich mee. Het is mooi om te zien dat Exact met hun logistieke propositie de nieuwe behoeftes van de groothandels uitstekend faciliteert.