Out of office reply

 

De out of office reply is veelzijdiger dan u ooit dacht. Maak een momentje tijd voor het correct instellen van de autoresponder dan kunt u met een gerust hart op reis.

 

Datum instellen, tekst aanpassen

Alleen de datum van uw “out of office” instellen is niet voldoende. Ook de tekst moet even gewijzigd worden. Anders denken contacten dat u alweer bent wintersporten.

 

Doelgroepgerichte vakantiemelding

Wist u dat u de vakantiemelding kunt splitsen in doelgroepen? Maak bijvoorbeeld een luchtige, informele autoresponder voor uw collega’s en een zakelijke, officiële melding voor klanten. In de eerste kunt u kwijt dat u ‘lekker op vakantie’ gaat, in de tweede stelt u een klantgerichte en servicegerichte tekst op met e-mailadressen en telefoonnummers van collega’s.

 

Persoonlijke vakantiemelding

Hebt u een speciale klant? Stuur deze persoon dan een persoonlijke out of office reply. Dit kan door regels mee te geven aan uw vakantiemelding. Hierbij kunt u ook vermelden dat de mail van deze klant altijd naar een collega moet worden doorgestuurd zodat hij toch snel wordt geholpen.

 

Mails doorsturen

Het doorsturen van e-mails naar collega’s kunt u ook standaard instellen voor alle e-mails, groepen of een enkele persoon dus. U kunt bovendien aangeven welke mails in welke map gearchiveerd mogen worden, zo komt u met een keurig opgeruimde inbox terug en behoudt u langer het ontspannen vakantiegevoel.

 

 

 

Terug naar vorige pagina

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:
leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl