wolk

Service

Echte ICT-service

 

Wij bieden onze klanten een gratis 0800-nummer en beantwoorden dagelijks zo’n 150 vragen. We staan altijd klaar 24/7/365.

 

Service is geen product, service is een attitude.

 

De wens om iemand te tevreden te stellen, klaar staan als het nodig is, begrijpen waar het bij de klant om draait. Het hebben van de juiste "Sense of Urgency". 

 

 

 

 

ICT-service

 

Computerwacht biedt echte service. Dat is geruststellend en transparant. We ondersteunen op alle vlakken van ICT: zo helpen we net zo graag met het installeren van een out-of-office-reply in uw mailbox als met het beantwoorden van zeer complexe vragen.

Wij bedienen onze klanten in:

Persoonlijke service

 

Gemiddeld behandelen we dagelijks 150 prangende en minder prangende vragen op afstand. Voor hulp op afstand bellen onze klanten een gratis 0800-nummer, een uniek gegeven in de ICT-branche. Natuurlijk nemen wij ook zelf contact met u op. Om problemen te voorkomen of om u op de hoogte te brengen van het functioneren van bijvoorbeeld uw backup-systeem. Wij monitoren alle primaire processen van uw ICT-infrastructuur. Hierdoor kunnen we technische problemen voorkomen of direct oplossen wanneer dat nodig is. Op afstand én op locatie wanneer nodig.

Facts & figures

 

Tickets in 2016: 32.853

Gem. wachttijd: 38 seconden

Gem. gesprekstijd: 5 min.

Gem. bezetting: 9 personen

Gratis 0800 nummer