TerraSana, producent in biologische voedingsmiddelen

Wouter van der Zwaan, Finance & IT-manager
Wouter van der Zwaan, Finance & IT-manager

‘Computerwacht is een Volkswagen; reële prijs, degelijk en betrouwbaar. Dat past perfect bij een MKB-onderneming zoals TerraSana.’

TerraSana is een producent en handelsbedrijf in biologische voedingsmiddelen. Wij hebben 450 producten en leveren aan biologische speciaalzaken in heel Europa. Onze klanten worden steeds groter. Dit stelt steeds meer eisen aan ons als bedrijf en aan de automatisering. De productinformatie moet online toegankelijk zijn, beveiligd en geback-upt. Even het magazijn inlopen om te kijken hoeveel er nog is van een bepaald product is voorbij, alles gaat digitaal. Dit vraagt veel van onze ICT.

Laagdrempelig en down to earth

Toen ik hier een aantal jaar geleden kwam werken moest er een grotere IT beheerder komen die paste bij de groei van het bedrijf. Ik kende Computerwacht nog van mijn eerste werkgever en heb contact gelegd. Ondanks de lange tijd die er tussen zat klikte het meteen weer. Ook de visie van Computerwacht sloot goed aan bij TerraSana. Ik vergelijk het meestal met automerken. Sommige IT beheerders zijn een Ferrari, die gaan voor perfectie. Heel mooi natuurlijk, maar TerraSana is een MKB-onderneming en de middelen zijn soms net iets beperkter. Computerwacht is reëler, is meer een Volkswagen, een iets goedkopere klasse, maar degelijk en betrouwbaar. Computerwacht straalt dit in alles uit. Ze werken laagdrempelig, informeel, de medewerkers zijn down to earth en levellen goed met onze mensen op alle afdelingen.

 

 

Monitoring op afstand

Computerwacht doet bij ons ook de beveiliging en back-up van het netwerk. Iets wat heel belangrijk is in een tijd waar hackers soms zomaar willekeurige IP-adressen platleggen. Dat kun je in onze branche niet hebben, want dan ligt de hele productie stil. Waar we ook heel blij mee zijn is dat Computerwacht onze monitoring doet. Als het netwerk instabiel is en ik bel met Computerwacht, dan zijn ze vaak al druk voor ons bezig. Dat is een heel prettige gedachte.

 

Wat ik bijzonder vind te melden, is dat toen we overstapten naar Computerwacht er grote issues waren met het netwerk. Even los van aan wie of wat dit precies lag, Computerwacht loste het keer op keer weer op. Als het nodig bleek, speelden ze extra mensen elders vrij om te komen helpen.

 

Ze gingen net zo lang door tot het opgelost en goed was. Computerwacht laat ons nooit in de kou staan.

 

 

« Terug naar klantverhalen