Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Dunya Dimitrijevic, Teammanager
Dunya Dimitrijevic, Teammanager

‘Soms heb je gewoon dat het klikt, dat je bij elkaar past, dat heeft het CJG met de Computerwacht.’

‘Het Centrum Jeugd en Gezin is een organisatie met een grote maatschappelijke en sociale functie, de Computerwacht voelt hierin met ons mee. Ze zijn sparringpartner op meer gebied dan alleen de ICT. Dat is prettig. Zo hebben we enige tijd geleden onze oude laptops gedoneerd aan een andere stichting. De Computerwacht bood aan deze laptops opnieuw te installeren. Ook schonken we telefoons aan gezinnen die weinig te besteden hebben, de Computerwacht doneerde de adapters.

 

Vertrouwen en persoonlijk contact

CJG Capelle aan den IJssel

Het CJG biedt jeugdgezondheidszorg en jeugdhulp aan gezinnen met kinderen tot 18 jaar. Dit draait om vertrouwen en persoonlijk contact. Het is van belang om onze cliënten ten allen tijden te kunnen zien. Zo is beeldbellen een belangrijk vast gegeven geworden binnen ons werk. Ook werken wij met kinddossiers die persoonlijke en gevoelige informatie bevatten. De Computerwacht heeft een stabiel netwerk gecreëerd en denkt actief mee hoe we dit zo secuur mogelijk kunnen beveiligen. Een extern bureau heeft een penetratietest uitgevoerd, waarbij de cybersecurity bekeken is. Hier kwamen we heel erg goed uit. Een groot compliment voor de Computerwacht.

 

Werkplekbeheer ter plaatse

Persoonlijk contact is voor ons van belang. Wij hebben intern echt een ‘huiskamercultuur’. Naar deze behoefte is geluisterd en wekelijks is hier een werkplekbeheerder van de Computerwacht aanwezig. Voor ons voelt dit als een volwaardig collega, we kunnen snel schakelen en hulp aan het bureau biedt vertrouwen.

 

De Computerwacht is innovatief, ze gaan met hun tijd mee, denken aan duurzaamheid. Daarnaast zijn ze klantvriendelijk, servicegericht en meedenkend. De Computerwacht past gewoon bij ons.’

 

« Terug naar klantverhalen