wolk

Consultancy

ICT-consultancy: advies maar dan intelligenter

 

ICT-consultancy van Computerwacht is advies dat altijd iets moet opleveren. Tijd, gemak, veiligheid, geld of een overzichtelijker proces. Advies op maat.

 

ICT-consultancy bespaart geld

 

Wist u dat organisaties gemiddeld 11,3 procent van hun ICT-uitgaven verspillen? Dit is niet het geval wanneer u over een partner beschikt die verantwoordelijkheid durft te nemen om samen met u ICT-kosten te minimaliseren. Daarnaast bekijkt Computerwacht altijd eerst wat de best haalbare ICT-oplossingen zijn met het gebruik van de huidige infrastructuur. Zo is meegaan met de tijd geen onbetaalbare kostenpost meer.

 

 

 

 

ICT-consultancy: advies maar dan intelligenter

 

Binnen de ICT-branche gaat alles snel. Al jaren zeggen we: “wat vandaag wordt ontwikkeld, is morgen alweer verouderd” en die logica gaat nog steeds op. Omdat de branche zich blijft ontwikkelen en uw organisatie ook, is het van belang een adviseur te hebben die op de hoogte blijft van trends en innovatie oplossingen. Zodat wanneer u bezig bent met de waan van de dag, de IT-afdeling er niet plotseling mee stopt. Bij Computerwacht gaan we nog een stapje verder. Wij geloven dat ICT-advies altijd iets moet opleveren: meer gemak, geld, veiligheid of efficiëntere werkprocessen. Daarom geven wij actief advies op maat.

ICT-advies biedt gemak en efficiƫntere processen

 

Wij informeren en adviseren over vernieuwde mogelijkheden voor uw ICT. Wij blijven innovatief en weten wat er speelt wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn voor het verbeteren van de informatisering of automatisering binnen organisaties. We bewaken de online veiligheid, houden rekening met de bestaande ICT en IT-infrastructuur binnen uw organisatie en zorgen voor een reëel kostenplaatje.