wolk

Cloud

I Work Anywhere: DE Cloudoplossing van morgen

 

I Work Anywhere is een unieke dienst van Computerwacht. Maak uw bedrijf optimaal flexibel, bespaar kosten en werk overal even productief in de Cloud.

 

Ook innoveren zonder investeren? Informeer naar ons 5 stappenplan.

Optimale kostenbeheersing

 

De gebruikerskosten van I Work Anywhere zijn maandelijks op en af te schalen. Komt er een werknemer bij, dan voegt u een online werkplek toe, neemt een stagiaire weer afscheid dan betaalt u een werkplek minder. Doordat het netwerk niet fysiek op uw kantoor staat, bespaart u aanzienlijk op hard- en software, beheer en energiekosten.

Werk overal

 

U bent optimaal flexibel met de online werkplekken van I Work Anywhere. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en een apparaat om op te werken. Door in te loggen op uw persoonlijke platform heeft u toegang tot uw programma’s, documenten, agenda en uw e-mail. Zo heeft u ongeacht uw locatie toegang tot de offerte van de klant waarnaar u op weg bent, of ziet u in de agenda van een collega waar hij zich op dit moment bevindt.

Uw behoefte centraal

 

Niet iedere organisatie heeft dezelfde behoeften. Een accountant maakt gebruik van andere applicaties dan bijvoorbeeld een autodealer.

 

I Work Anywhere biedt u dan ook een oplossing op maat.

Datacenters in Nederland

 

Onze Clouddiensten worden gehost vanuit Telecity5 te Amsterdam. Het nieuwste en meest moderne datacenter van Nederland. Alle datacenters van de Telecity Group voldoen aan alle internationale eisen en normeringen op het gebied van onder andere Security Management en Payment Card Security. Bekijk hier Telecity5

Budgetneutraal overstappen?

 

 

U kunt bij ons beschikken over een moderne nieuwe ICT omgeving op basis van een abonnement structuur. U betaalt per maand voor wat u nodig heeft, de investering in hard- en software doen wij.