Werken bij De Computerwacht

Junior Accountmanager Buitendienst (M/V fulltime)

Voor de uitbreiding van ons salesteam, zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze Junior Accountmanager Buitendienst (m/v fulltime). In de functie van Junior Accountmanager buitendienst ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig onderhouden van de relaties met de aan jou toevertrouwde klanten. Je geeft hen gedegen advies en bent een vertrouwd eerste aanspreekpunt. Je bent resultaat gedreven en wilt graag een deal sluiten. Waar mogelijk vergroot je de omzet door nieuwe of extra diensten aan te bieden evenals hard en-software.

lees verder

Service Engineer (fulltime)

Voor de uitbreiding van onze afdeling Projects & Services, zijn wij op zoek naar een Service Engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren, installeren en beheren van werkplekken en randapparatuur bij onze klanten.

Je werkzaamheden zijn afwisselend en je planning is ad-hoc. Tevens ben je een back-up voor de Servicedesk, waarbij je inzetbaar bent om onze klanten remote te ondersteunen bij vragen.

lees verder

Web Developer ( fulltime M/V)

Als ervaren .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij onze business unit Exact ERP software. Je ontwikkelt maatwerk bovenop of naast Exact Synergy Enterprise.

 

Jij gaat binnen ons team meebouwen aan de verdere ontwikkeling van de Exact ERP oplossingen bij onze klanten. Daarnaast houd je je bezig met het programmeren van maatwerkoplossingen en het realiseren van koppelingen tussen Exact software en andere systemen. 

lees verder