Praktische en strategische overwegingen

 

Lopen uw onderhoudskosten te hoog op of kost de integratie van systemen teveel energie? Is uw  ICT gewoon te complex geworden en de afhankelijkheid van het ICT-personeel te hoog? Het zijn stuk voor stuk goede redenen om eens te overwegen om uw ICT uit te besteden. Bovendien kan het daarnaast ook strategisch een verstandige keuze zijn.

 

6 voordelen van het uitbesteden van uw ICT.

 

  • Kwaliteitsverbetering. Als u uw ICT-activiteiten uitbesteedt bent u altijd verzekerd van de meest recente software- pakketten. Een voordeel in een tijd dat de technologie zich zo snel ontwikkelt.

 

  • Goed personeel. Goed ICT-personeel is van groot belang voor de continuïteit  van uw bedrijf. Als u uw ICT uitbesteed hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken.

 

  • Nieuwe ideeën. Uw ICT partner gaat intensief met u meedenken over belangrijke processen in uw bedrijf, en dat levert nieuwe ideeën en creativiteit op.

 

  • Lagere kosten. U profiteert van schaalvoordeel, omdat clouddienstverleners meerdere bedrijven servicen en daarom scherpe tarieven kunnen rekenen.

 

  • Geen onvoorziene kosten. Zorg dat u een contract afsluit met uw ICT partner waarin u vaste maandelijkse kosten opneemt. De risico’s liggen dan bij hem. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over onvoorziene ICT-uitgaven.

 

  • Focus. Door uw ICT uit te besteden heeft u meer tijd om u te concentreren op uw kernactiviteiten. En kunt u effectiever werken.

 

 

Het uitbesteden van uw ICT-activiteiten brengt allerlei voordelen met zich mee. Als u er meer weten over wilt weten helpen wij u graag!

 

Neem contact op met Computerwacht.

 

 

Terug naar vorige pagina

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:
leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl