Nicky Konings plaatst kunstwerk bij De Computerwacht

 

In het nieuwe pand van De Computerwacht in Bodegraven siert een kunstwerk van Nicky Konings het kantoor. Een maand na opening van de gloednieuwe kantoordeuren plaatste de bekende Haagse kunstenares Nicky Konings “The Cathedral”. Een prachtig werk dat qua kleur en dynamiek helemaal bij De Computerwacht past.

 

Mensen en objecten bijzonder maken: de rode draad in het artistieke leven van Nicky Konings. Zij deed dit eerder als grimeuse binnen toneel-, televisie- en filmwereld en tegenwoordig als succesvol beeldend kunstenares. Nicky heeft inmiddels internationale erkenning. En zoals zij haar opleidingen volgde bij grote kunstenaars en instituten in binnen- en buitenland, zo draagt ze haar kennis en ervaring weer over via culturele instituten en academies. Ze houdt internationale workshops en seminars en geeft cursussen in haar eigen atelier voor kleine groepen. Haar werk is te vinden bij collectioneurs en galeries.

 

Nicky is er enthousiast over dat haar kunstwerk een mooie plek heeft bij De Computerwacht. “Ik ben er trots op dat een prachtig bedrijf als De Computerwacht mij de gelegenheid geeft mijn werk te tonen in een zakelijke omgeving en dat we elkaar daarmee inspireren, zakelijk en artistiek”.

 

Klik hier om met Nicky’s veelzijdige en bijzondere stijl kennis te maken. 

 

 

Terug naar vorige pagina

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:
leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl