Kies voor een degelijke Cloud partner

 

Werken in de Cloud is hot. Er worden steeds meer Clouddiensten aangeboden: van kleinschalige oplossingen zoals camerabeveiliging via de cloud tot volledige outsourcing.

 

Voor starters in de ICT dienstverlening wordt het steeds eenvoudiger om Clouddiensten in te kopen en door te verkopen. Men neme een zolderkamer, een gelikte website en is er klaar voor. Dit maakt het voor u, de eindgebruiker, echter een gevaarlijke business. Want wat als de aanbieder niet liquide blijkt te zijn en u al uw gegevens kwijt bent?

 

Weet waar u aan begint
Kiest u voor cloud, selecteer dan een degelijke ICT partner. Weet wie deze partij is, of deze haar financiële zaken op orde heeft, waar bestanden en gegevens worden opgeslagen en wat ermee gebeurt bij storingen of discontinuïteit.

 

Hoe controleert u dit?

Via de standaard wegen: vraag de KvK-registratie op en doe een creditcheck. Daarnaast mag u van de partij verwachten dat er een face-to-face afspraak wordt gepland. Dit was vroeger meer gebruikelijk dan nu, maar een goed ICT-bedrijf komt graag langs om mee te denken en op maat gemaakte adviezen aangaande Cloudoplossingen uit te brengen. Schroom ook niet om te vragen naar een rondleiding bij de servers.

 

Biedt men service?

Kies dus voor persoonlijk contact en ga niet alleen op een flitsende website af. Biedt de partij support?  Kan dat telefonisch, op locatie en 24/7?  Of is er alleen een e-mailadres beschikbaar? Is het bedrijf in Nederland gevestigd of krijg je te maken met een taalbarrière en een tijdszoneprobleem wanneer je een prangende vraag wilt stellen?

 

Weet zeker dat je goed zit

Een goed ICT-bedrijf werkt volgens bepaalde waarden, is ISO gecertificeerd, goed verzekerd en kan referenties verzorgen.

 

 

Terug naar vorige pagina

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:
leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl