ISO 9001:2008 certificering voor Computerwacht!

 

Kwaliteit en meetbaarheid zijn belangrijke factoren voor goede bedrijfsvoering. Mede om die reden zijn we gestart met een proces om te komen tot een ISO 9001:2008 certificaat. De ISO 9001:2008 norm bepaalt dat bedrijfsprocessen beschreven moeten worden en dat er gewerkt wordt volgens wat beschreven is. Hiermee is het ook een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop een organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.
 
Ook is de norm een uitstekend managementinstrument omdat het volledig inzicht biedt in de bedrijfsprocessen. Hiermee zijn ook mogelijkheden tot procesmatige kwaliteitsverbeteringen inzichtelijk.
 
Na een externe audit door Det Norske Veritas Certification, heeft de Computerwacht een certificaat ontvangen waaruit blijkt dat wij voldoen aan de eisen die door de norm worden gesteld.
 
Dit is een bewijs voor onze organisatie en onze klanten dat de Computerwacht op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.
 
Meer weten? Wij delen graag onze kennis met u. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

 

Terug naar vorige pagina

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:
leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl