Endpoint as a Service, Optimaliseren zonder investeren!

 

ICT kosten kunnen oplopen tot wel 20% van de totale kosten van een organisatie. Dan spreken we nog niet over verborgen kosten, ontstaan door verloren productiviteit van medewerkers door ICT die niet meewerkt. Het belang van goed inrichten van uw ICT infrastructuur neemt sterk toe, maar wordt door de snelle ontwikkelingen ook steeds ingewikkelder.

 

Complete werkplek per medewerker zonder zorgen

 

Computerwacht regelt de benodigde hard- en software: altijd up-to-date, schaalbaar wanneer nodig, inclusief ondersteuning en beveiliging, voor een vast bedrag per maand.

Het beheren van een werkplek geeft veel keuzes: waar werken medewerkers op? Is er een laptop nodig of juist een vast werkstation? Is de beveiliging die we gebruiken nog wel up-to-date? Hebben we nog voldoende licenties? En wat zijn de kosten van een werkplek per medewerker of apparaat?

Ongetwijfeld komen bovenstaande vragen u bekend voor als ICT-manager of directeur van een MKB organisatie. Daarnaast gaan de ontwikkelingen op het gebied van ICT zo snel, dat het onmogelijk is deze bij te houden wanneer ICT niet de core business van uw organisatie is.

Om antwoord te kunnen geven op bovenstaande vragen (en meer), hebben we een dienst voor u ingericht: ‘Endpoint as a Service’

Een complete werkplek per medewerker zonder zorgen. Met Endpoint as a Service van Computerwacht neemt u een desktop, laptop of surface in gebruik voor een periode van 3 of 5 jaar. (voor laptop en Surface geldt een looptijd van 3 jaren)  Gedurende deze periode wordt het apparaat gemonitord, voorzien van de laatste updates en onze Managed Antivirus of Managed Security oplossing. De laptop of Surface zijn bovendien standaard verzekerd tegen schade en diefstal!

Daarnaast verzorgen we de volledige installatie en is onze Servicedesk beschikbaar voor uw medewerkers. Wij bieden drie verschillende devices, u kiest zelf welk device het beste bij uw situatie past.

 

Waarom Endpoint as a Service van Computerwacht?

- Geen investering, betalen voor gebruik.

- Inruilprogramma voor uw oude apparatuur

- Minimaliseren van downtime.

- Een vast bedrag per device, per maand.

- Toegang tot onze Servicedesk voor ondersteuning op afstand.

- Optimale beveiliging.

- Werknemers tevredenheid.

- Een vervangend device bij reparaties en onderhoud langer dan 5 werkdagen.

- Bij laptop en Surface is verzekering tegen schade en diefstal inbegrepen

 

Neemt u voor meer informatie svp contact op met onze Sales afdeling.

 

 

Terug naar vorige pagina

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:
leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl