De voordelen van het uitbesteden van ICT

 

Minder zorgen, meer focus

 

Met de snelle opkomst van clouddiensten is het outsourcen van ICT een optie die steeds vaker wordt overwogen door bedrijven. Vaak zijn het knelpunten in de huidige situatie die aanleiding geven om daarover na te denken. De onderhoudskosten lopen bijvoorbeeld te hoog op of de integratie van systemen kost teveel energie. De ICT wordt gewoon te complex of de afhankelijkheid van het ICT-personeel wordt te hoog. Maar ook strategische argumenten kunnen aanleiding zijn om uw ICT uit te besteden.

 

6 voordelen van het uitbesteden van uw ICT.

 

  • Focus. Door uw ICT uit te besteden heeft u meer tijd om u te concentreren op uw kernactiviteiten. Dat is goed voor uw slagkracht.

 

  • Continuïteit. Als u uw ICT uitbesteedt ligt de zorg voor goed ICT-personeel bij uw dienstverlener en niet langer bij u. En dat komt de continuïteit van uw bedrijf ten goede.

 

  • Extra denkkracht en creativiteit. Uitbesteden brengt extra denkkracht en creativiteit binnen uw bedrijf, omdat anderen intensief met u gaan meedenken over belangrijke processen in uw bedrijf.

 

  • Kostenverlaging. Clouddienstverleners servicen meerdere bedrijven en kunnen door schaalvoordeel scherpe tarieven rekenen.

 

  • Geen onvoorziene kosten. Een goede ICT dienstverlener biedt u vaste maandelijkse kosten. De risico’s liggen dan bij uw infrapartner. Het betekent dat u geen onvoorziene ICT-uitgaven meer heeft.

 

  • Kwaliteitsverbetering. De (technologische) ontwikkelingen binnen de ICT gaan razendsnel. Als u uw ICT-activiteiten uitbesteedt bent u altijd verzekerd van de meest recente software- pakketten.

         

Het outsourcen van uw ICT-activiteiten brengt allerlei voordelen met zich mee. Reden genoeg om het te overwegen!

 

Meer weten over het outsourcen van uw ICT? Bij computerwacht helpen we u graag!

 

 

Terug naar vorige pagina

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:
leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl