CSN Automatisering integreert in de Computerwacht

 

In 1997 startte Marco Buyn CSN Automatisering in Leiden; een ICT-dienstverlener met Service, Kwaliteit, Betrokkenheid, Loyaliteit en Continuïteit als belangrijkste kernwaarden.  Dit heeft erin geresulteerd dat er in de loop van de jaren een zeer loyale klantenkring is opgebouwd.

 

De ontwikkelingen gaan snel, wet en regelgeving wijzigen frequenter en het werd steeds lastiger om de kernwaarden, die zowel CSN als haar relaties zo belangrijk vinden, te waarborgen. 

Voor Marco reden om aansluiting te zoeken bij een grotere, degelijke partij die dezelfde kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan. Na gedegen onderzoek heeft Marco ervoor gekozen om samen met Computerwacht te toekomst te borgen. Wij zijn daar blij mee en trots op.

Het voltallige CSN-team integreert binnen nu en 2 maanden in de organisatie van De Computerwacht en verhuisd naar ons kantoor in Bodegraven. We heten de relaties van CSN van harte welkom en zullen de komende maanden veel tijd investeren om nader kennis te maken. Vanzelfsprekend respecteert de Computerwacht alle bestaande afspraken en zal deze waar mogelijk bovendien optimaliseren.

 

Een goede ICT-structuur is wat een organisatie bij elkaar houdt, verschillende processen met elkaar verbindt maar ook het vermogen geeft tot ontwikkeling en groei. Wij zien ernaar uit om met het team van CSN Automatisering een eenheid te vormen en inhoud te geven aan hetgeen ons bindt: De wens om onze klanten tevreden te stellen, klaar te staan als het nodig is, begrijpen waar het bij de klant om draait. Wij geloven dat goede ICT het verschil maakt.

 

 

 

Terug naar vorige pagina

 

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:

leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl