Bespaar op tijd, geld en zorgen op weg naar NEN 7510

 

Met een NEN 7510 normering tonen zorginstellingen onder andere aan dat ze de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van patiëntgegevens waarborgen. Dit biedt een garantie voor patiënten en geeft een streepje voor op de concurrentie. Het is een kwestie van tijd voor alle zorginstellingen in Nederland wettelijk aan de NEN 7510 norm moeten voldoen

 

Efficiënt op weg naar NEN 7510 normering

NEN 7510 gaat om informatiebeveiliging in de zorg en heeft daarmee een groot verwantschap met ICT. Vergeet dus niet om direct aan het begin van dit proces een vakkundig IT-bedrijf in te schakelen. Dit bespaart direct tijd, geld en zorgen.

 

Bespaar op tijd

Onder andere worden processen beschreven en getoetst die de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van patiëntgegevens waarborgen, hoe dit er het beste uitziet verschilt per zorginstelling. Logischerwijs verlopen veel processen anno 2015 digitaal. Een goede IT-partner doorziet de huidige situatie snel en biedt passende oplossingen gedurende het proces.

 

Bespaar op geld

Door te inventariseren welke hard –en software binnen de instelling in gebruik is, heeft u inzicht in de meest efficiënte route en werkt u kostenefficiënt: zo doet u geen investeringen die later overbodig blijken.

 

Bespaar op zorgen

Met de wijsheid die een inventarisatie op uw huidige IT brengt, bent u beter voorbereid. Ook hier geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is.

 

 

Terug naar vorige pagina

Direct contact

 

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Contactpersoon: *
Uw vraag:
leeg veld
* verplichte velden

 

wolk

 

0172-235835

 

Contactgegevens

 

De Computerwacht B.V.

Bezoekadres
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven

Postadres
Postbus 55
2410 AB Bodegraven

Tel. 0172-235835
info@computerwacht.nl