wolk

Beheer 24/7

ICT-beheer door Computerwacht

 

Overzichtelijk ICT-beheer zonder zelf naar om te kijken.

 

Wij monitoren dagelijks en realtime uw ICT en rapporteren wekelijks resultaten.

Overzichtelijk ICT-beheer zonder er zelf naar om te kijken

 

Het monitoren van de netwerken en controleren van systemen: voor ons dagelijkse kost omdat we iedere ochtend een rapportage van uw ICT inzien. Is de automatische back-up gisteren goed gegaan? Staat er nog voldoende ruimte op de harde schijven? Het zijn zaken die we dagelijks doornemen en wanneer we een onvolkomenheid tegenkomen nemen we direct contact op. Of we komen langs, want dat doen we ook regelmatig.

Wekelijks rapport, maandelijks bezoek

 

Wekelijks ontvang jij een rapport van ons waarin alle cijfers van de dagelijkse, realtime monitoring terugkomen. Zo ben je altijd op de hoogte van het functioneren van jouw systemen. Eens per maand komen we daarnaast op bezoek voor georganiseerd onderhoud. Deze bezoeken zijn primair gefocust op de infrastructuur en zaken die op afstand moeilijker te realiseren zijn, zoals een backup restoretest, Voor de praktische invulling bellen we vooraf even op. Heb je nog vragen of zaken op jouw lijstje staan dan plannen we gerust wat meer tijd in.

Computerwacht beheert

 

Computerwacht beheert uw ICT met minitieuze precisie voor optimaal werkgemak. Neem contact op voor meer informatie.

 

Calamiteitenplan

 

Als ondernemer doet u er alles aan om de risico's op ICT calamiteiten te minimaliseren. Toch kunnen er altijd onverwachte (nood)situaties ontstaan. In zulke gevallen is het belangrijk om te weten welke maatregelen getroffen moeten worden en wie wat doet. Een back-up alleen is niet genoeg om na een calamiteit de bedrijfsprocessen van uw organisatie weer op te starten. Een goed calamiteitenplan is hierbij van onschatbare waarde, wij assisteren u graag bij het opstellen hiervan.